De cabanas

Type I: Cabana 2 persoons

De sfeervol ingerichte 2-persoonscabana is voorzien van een tweepersoonsbed met klamboe, een ventilator en een waterkoker voor een kopje koffie of thee.
In de royale badkamer van het vakantie huisje vind je een heerlijke stortregendouche (warm en koud water). De accommodatie is voorzien van airconditioning en WiFi.

Foto's

Type II: Cabana 2-3 persoons

De 2-3-persoonscabana is voorzien van een tweepersoonsbed met klamboe, een ventilator en een waterkoker voor een kopje koffie of thee. Daarnaast heeft dit huisje een ruimte om maximaal 1extra bed bij te plaatsen.
In de royale badkamer vind je een heerlijke stortregendouche (warm en koud water). Het huisje is voorzien van airconditioning en WiFi.

Foto's

Type III: Cabana rolstoelvriendelijk

Jackland biedt een rolstoelvriendelijke 2-persoonscabana aan. Dit vakantie huisje heeft een zeer royale slaapkamer met een verhoogd bed met klamboe, een ventilator en een waterkoker voor een kopje koffie of thee.
De badkamer is voorzien van diverse hulpmiddelen bij de douche en het toilet. Het huisje is voorzien van airconditioning en WiFi.

Foto's

De prijzen
Wij hanteren de volgende prijzen, prijzen zijn per kamer en per nacht