Jackland
Holiday Cabanas

Midden in een prachtige groene oase, op een half uur rijden van Colombo International Airport vind je Jackland Holiday Cabanas. Een heerlijk verblijf midden in de natuur, waar ontmoeting centraal staat. Je wordt met open armen ontvangen en een ding is zeker: je voelt je er meteen thuis!

De cabanas

Op Jackland vind je drie verschillende soorten cabanas. De ruim opgezette vakantie huisjes zijn gelegen in een groene tuin (met een heerlijk verkoelend zwembad) en hebben elk een eigen veranda en geven je een ultiem geluksgevoel. De vakantie huisjes zijn van alle gemakken voorzien. Eén huisje is ook voor rolstoelgebruikers toegankelijk.

Bekijk de cabanas

Reistips

Wij hebben inmiddels 15 jaar Sri Lanka-ervaring en kunnen je van alles vertellen als het aankomt op de ultieme reisroute en must sees van het eiland. Wij delen graag de parels van het eiland met je en we kunnen je in contact brengen met een reisgids / chauffeur zodat je een onvergetelijke reis zult hebben.

Bekijk de reistips

Wie zijn wij?

Wij, Bart Damen en Marie-Louise van den Boer, maakten tijdens onze huwelijksreis in 1999 voor het eerst kennis met Sri Lanka. We werden opslag verliefd op het eiland; vriendelijke mensen, prachtige natuur en lekker eten. Vele bezoekjes naar ‘ons geliefde eiland’ volgden.

Lees meer