Jackland
Holiday Cabanas

Midden in een prachtige groene oase, op een half uur rijden van Colombo International Airport vind je Jackland Holiday Cabanas. Een heerlijk verblijf midden in de natuur, waar ontmoeting centraal staat. Je wordt met open armen ontvangen en een ding is zeker: je voelt je er meteen thuis!

Wie zijn wij?

Wij, Bart Damen en Marie-Louise van den Boer, maakten tijdens onze huwelijksreis in 1999 voor het eerst kennis met Sri Lanka. We werden opslag verliefd op het eiland; vriendelijke mensen, prachtige natuur en lekker eten. Vele bezoekjes naar ‘ons geliefde eiland’ volgden. Met deze bezoekjes groeide ook de behoefte om iets voor het land te doen. Zodoende  besloten wij in 2004 ons actief in te zetten voor stichting Van Hand tot Hand. Een stichting die zich inzet voor kansarme kinderen in Sri Lanka.

In het eerste jaar op Sri Lanka leerden wij de vriendelijke Sri Lankaan Shehan kennen. In de jaren die volgden groeide een mooie vriendschap tussen ons. Elk jaar zagen wij elkaar. Tijdens een bezoek in 2008 wilde hij iets met ons delen. Hij zei: “mr. Bart and mrs. Marie-Louise I have to show you something special”. Dat was onze kennismaking met Jackland.        

Zodra het hek van Jackland opent, snap je waarom wij tien jaar geleden als een blok vielen voor dit prachtig stukje land. We twijfelden ook niet lang en kochten het stukje paradijs. Ruim zeven jaar lang hebben wij keihard gewerkt om het plekje om te toveren tot een ultiem vakantieoord. En wat zijn we trots op het eindresultaat! Middenin een prachtig bloeiende tuin, tussen de wuivende palmbomen staan vijf luxe cabanas. Ervaar de Brabantse gezelligheid gecombineerd met het relaxte Sri Lankaanse leven.  

Onze droom is met Jackland werkelijkheid geworden. Het leven in Nederland; een bakje koffie bij vrienden of familie, het keigezellige carnaval, een borreltje (of twee) na een tenniswedstrijd, het ontwerpen van de jaarlijkse award winnende kerstshow, de  wandeltocht naar het mooie Den Bosch; ligt achter ons. Tijd voor een nieuwe uitdaging! Wij hopen dat we je binnenkort kunnen verwelkomen op ons paradijsje en kennis kunnen laten met Sri Lanka, ‘De parel van de Indische Oceaan’.  

Hopelijk tot gauw.
Bart en Marie-Louise